groentenfruitteelt

Winkel gesloten wegens Corona virus : procedure voor particulieren

Gesloten voor afhaling door particulieren.

Ben je particulier :

·      je kan bestellen via What’s App of SMS naar 0473 360 799 of bellen naar 056 620 310

·      of je kan best bestellen via mail naar geert@groenservicehooghe.be

Hoe krijg je dan de goederen: Dierenvoeders en moestuinplantgoed (= groentenplanten, groentenzaden, plantaardappelen en plantuien) kan je na bevestiging afhalen (tot 16 u) aan de magazijnpoort, zonder enig contact. Andere artikelen kunnen niet afgehaald worden, ze worden thuis geleverd. In beide gevallen vragen wij steeds betaling vooraf op banknr BE66 4691 0038 5143 (belangrijk: steeds naam, telefoonnummer en adres opgeven).

Onze aanwezigheid is niet gegarandeerd op elk uur van de dag. Vermijd onnodige verplaatsingen, en contacteer ons via telefoon en digitale kanalen. Draag zorg voor elkaar, doe er alles aan.

Winkel gesloten wegens Corona virus : procedure voor beroepsmensen

Open voor afhaling door beroepsmensen, via magazijnpoort.

Heb je een beroepsactiviteit in de land- of tuinbouw, of in groenvoorziening, of ben je voortverkoper:

  • bel ons op 056 620 310 of GSM Geert 0475 546 547 of via What’s App of SMS naar 0475 546 547
  • of mail vooraf naar geert@groenservicehooghe.be.

Dan kijken we samen hoe je best en vlugst uw goederen kan afhalen of geleverd krijgen. Voor afhalingen wordt alles buiten aan magazijnpoort geplaatst, zonder enig contact. Betaling van alle ‘contactloze’ afhalingen: banknr  BE66 4691 0038 5143.

Onze aanwezigheid is niet gegarandeerd op elk uur van de dag. Vermijd onnodige verplaatsingen, en contacteer ons via telefoon en digitale kanalen.

Draag zorg voor elkaar, doe er alles aan.

Nieuw in ons assortiment

 

 

T-TAPE

Dé efficiënte druppelbevloeiing, waardoor kwaliteit en opbrengst van gewassen verbetert.

Lees hier onze informatiebrochure.

Biociden van het gesloten circuit

Wat en hoe registreren ?

In de landbouwsector en aanverwante sectoren zijn de biociden van het gesloten circuit vooral rodenticiden, ontsmettingsmiddelen en ongediertebestrijders, melkreinigingsproducten, … Op de lijst van toegelaten biociden zie je of een product van het gesloten circuit, dan wel van het vrije circuit is.

  • Als voortverkoper dient u zich te registreren en jaarlijks uw verkopen, hoeveelheden en klanten door te geven.
  • Als professioneel gebruiker dient u te registreren op de overheidswebsite.

In onze nieuwe "groenservice hooghe informeert" willen wij u begeleiden om met deze wetgeving in orde te zijn.

TE KOOP : Spuitmachine Delvano Hydrotrac zelfrijdend, type STN11.

Klik hier voor meer info.

Wij danken hierbij graag ons trouwe cliënteel : 

83 jaar (waarvan 43 jaar als bvba groenservice hooghe) stonden wij als loonspuiter ten dienste van klanten en gewassen. Na de pensionering van onze chauffeur, stopt nu het loonspuiten, en leggen wij het volle accent op de groothandel in gewasbescherming.

Steeds welkom voor alle verdere begeleiding rond gewasbescherming, zowel technisch als commercieel.

Wie zijn wij?

Familiebedrijf dat als groothandel en kleinhandel fungeert en een 'fyto groenjob partner' wil zijn voor zowel de beroepssector en de voortverkopers, als de particuliere tuinliefhebber, en daarbij ook al wie graag bezig is met dieren, vijver,... Meer info.

Openingsuren

OPEN
GESLOTEN wegens Corona virus
zie home pagina voor te volgen procedures
GESLOTEN
zon- en feestdagen
WACHTDIENST
enkel voor beroepssector (0475 546 547)

Ligging winkel

Nieuwenhovestraat 80
8790 Waregem
België

Contactgegevens

tel.
(0032)(0)56 620 310
GSM
(0032)(0)475 546 547
fax
(0032)(0)56 620 315
e-mail
IBAN-nr.
BE66 4691 0038 5143
BIC-code
KREDBEBB
BTW-nr.
BE 0415.502.864
R.P.R.
Kortrijk

Hoe bij ons aankopen

  • Bij elke aanvraag via mail of via het contactformulier, krijg je alle informatie over prijzen, beschikbaarheid en eventuele leveringskost.
  • Als handelaar of bedrijf kan u aankopen via e-mail, fax of telefoon.
  • Als particulier kan u aankopen door afhaling in onze winkel, zonder vooraf te bestellen (betaling cash, bancontact, kredietkaart, ecocheques, Waregembon). U kan ook aankopen door bestelling via het contactformulier. In geval van levering wordt deze ingepland na ontvangst van het bestelbedrag + transportkosten. Voor dergelijke webverkopen voorzien wij in levering aan huis of naar een afhaalpunt (o.a. DPD, UPS, GLS, DHL, Bpost, of een van onze voortverkopers).
  • In beide gevallen gelden onze algemene verkoopsvoorwaarden, waarmee u zich door het plaatsen van een bestelling akkoord verklaart.

Databeleid

Het e-mailadres waarmee u ons contacteert kan door ons gebruikt worden voor het toesturen van nieuwsbrieven. U zal zich hiervoor steeds opnieuw kunnen uitschrijven via een link in de nieuwsbrief.

Uw gegevens zullen nooit aan andere bedrijven worden doorgegeven of verkocht. U heeft recht op inzage, correctie of verwijdering van uw desbetreffende persoonsgegevens, conform de GDPR-regelgeving. Een aanvraag hiervoor via het contactformulier volstaat.

Verantwoordelijkheid

Er is geen enkele waarborg dat de aangeboden informatie steeds actueel, compleet en foutloos is. Groenservice Hooghe behoudt zich uitdrukkelijk het recht voor om de informatie op de site op elk tijdstip te wijzigen.