hobby

Bietenherbiciden

Na vele koude dagen, met gepaste neerslag, kiemen onkruiden nu volop. Hoogtijd voor een compleet overzicht van bietenherbiciden.

Het onderscheid voor voederbieten is geen zorg meer, want alle bietenherbiciden zijn nu steeds in suikerbiet en in voederbiet toegelaten. In onze nieuwe tabel 2021 vind je de hint voor die merken die ook in andere teelten toegelaten zijn. Ook de HRAC-resistentiecodes zijn vermeld volgens de nieuwste indeling, niet meer met lettercodes, maar met een nieuwe numerieke groepscode volgens internationale afspraken.

Vraag ons advies voor elke onkruidbezetting, in alle groeiomstandigheden.

Kippenactie IMOG - doe mee via 30procentminder.be

Wij doen mee aan de Kippenactie van IMOG, om het gebruik van kippen als afvalverwerkers te promoten. Je kan bij ons kippen (bruine, zwarte, witte, sussex, bleu de landes, mechelse koekoek) bestellen tegen 9,50 euro/stuk voor afhaling op zaterdag 29 mei 2021 (ten laatste woensdag ervoor bestellen, je komt hiervoor best langs in onze winkel).

Alle verkopen zijn onder voorbehoud, en als alles veilig kan verlopen. Aflevering kan enkel doorgaan indien op datum van 29 mei toegelaten door het FAVV. Er wordt desgevallend later beslist over een uitgestelde datum, dan wel over terugbetaling van alle vooraf betaalde kippen.

Meer info:  www.waregem.be/vogelgriep

Klik voor onze assortimenten voeders en materialen.

Gebruik een meststofstrooier 

 

Houd jij ook van een mooi gazon?

Dan is het nodig om deze regelmatig te bekalken en bemesten. Hiervoor gebruik je best een meststofstrooier, zodat de kalk en de meststoffen gelijkmatig verspreid worden en je zo minder kans hebt om plekjes te vergeten. Bovendien minimaliseer je verbranding bij het bemesten. Je kan de meststofstrooier ook gebruiken voor het inzaaien van je gazon. In de winter gebruik je hem dan weer met strooizout ...

Bekijk hier ons assortiment meststofstrooiers.

VEILIGHEID VOOR ALLES

 

COVID-19 ASSORTIMENT

Hierbij vindt u een greep uit onze COVID-19 artikelen voor

Neem gerust ook een kijkje in onze rubrieken reinigingsmiddelen en poetsmaterialen.

Bescherm uzelf, bescherm anderen.

Bloempotten einde reeks

Wij hebben een zeer ruim assortiment aan bloembakken en -potten ! Eveneens zijn alle bijpassende onderzetters verkrijgbaar: in steen, kunststof, rechthoekig, rond ...

Daarbij hoort ook een overzicht van onze bloempotten einde-reeks, waarvan we nog slechts een of een paar stuks hebben: dit kan je hier bekijken. Voor de potten die enkel binnen kunnen gebruikt worden, klik je hier. Op de laatste pagina's zijn ook meteen alle prijzen te raadplegen.

Wees er dus snel bij, want op = op !

Wie zijn wij?

Familiebedrijf dat als groothandel en kleinhandel fungeert en een 'fyto groenjob partner' wil zijn voor zowel de beroepssector en de voortverkopers, als de particuliere tuinliefhebber, en daarbij ook al wie graag bezig is met dieren, vijver,... Meer info.

Openingsuren

OPEN
maandag tot vrijdag:
8u30 - 12u00 / 13u00 - 17u30

zaterdag:
9u00 - 12u00 / 13u00 - 16u00
GESLOTEN
zon- en feestdagen
WACHTDIENST
enkel voor beroepssector (0475 546 547)

Ligging winkel

Nieuwenhovestraat 80
8790 Waregem
België

Contactgegevens

tel.
(0032)(0)56 620 310
GSM
(0032)(0)475 546 547
e-mail
IBAN-nr.
BE66 4691 0038 5143
BIC-code
KREDBEBB
BTW-nr.
BE 0415.502.864
R.P.R.
Kortrijk

Hoe bij ons aankopen

  • Bij elke aanvraag via mail of via het contactformulier, krijg je alle informatie over prijzen, beschikbaarheid en eventuele leveringskost.
  • Als handelaar of bedrijf kan u aankopen via e-mail of telefoon.
  • Als particulier kan u aankopen door afhaling in onze winkel, zonder vooraf te bestellen (betaling cash, bancontact, kredietkaart, ecocheques, Waregembon). U kan ook aankopen door bestelling via het contactformulier. In geval van levering wordt deze ingepland na ontvangst van het bestelbedrag + transportkosten. Voor dergelijke webverkopen voorzien wij in levering aan huis of naar een afhaalpunt (o.a. DPD, UPS, GLS, DHL, Bpost, of een van onze voortverkopers).
  • In beide gevallen gelden onze algemene verkoopsvoorwaarden, waarmee u zich door het plaatsen van een bestelling akkoord verklaart.

Databeleid

Het e-mailadres waarmee u ons contacteert kan door ons gebruikt worden voor het toesturen van nieuwsbrieven. U zal zich hiervoor steeds opnieuw kunnen uitschrijven via een link in de nieuwsbrief.

Uw gegevens zullen nooit aan andere bedrijven worden doorgegeven of verkocht. U heeft recht op inzage, correctie of verwijdering van uw desbetreffende persoonsgegevens, conform de GDPR-regelgeving. Een aanvraag hiervoor via het contactformulier volstaat.

Verantwoordelijkheid

Er is geen enkele waarborg dat de aangeboden informatie steeds actueel, compleet en foutloos is. Groenservice Hooghe behoudt zich uitdrukkelijk het recht voor om de informatie op de site op elk tijdstip te wijzigen.