landbouw

Mais komt snel !

 

Onkruiden in mais blijven evolueren.

En nieuwe aandachtspunten komen ook vanuit de reglementering. Meer nog dan andere teelten is mais de teelt bij uitstek waarin de landbouwsector en de gewasbeschermingssector kunnen streven naar verbeterde praktijken, niet in het minst voor milieu en mens.

Klik hier voor een bondig overzicht. Ook voor alternatieve merknamen en parallelimport zijn wij graag uw partner.

Voor elk technisch en neutraal advies, voor elke prijs, bel geert 0475 546 547 of mail naar geert@groenservicehooghe.be

In granen nu het moment voor bewuste keuze van uw graanfungiciden

 

Hier vind je onze begeleiding bij uw keuze:

alles ingedeeld, volgens groepen, volgens actieve stof, met de FRAC-resistentiecode (= werkingswijze), alle merknamen, dosis voor gerst en tarwe, mengsels, enz.

Wat is de waarde en de juiste werking van een actieve stof? Wat is de waarde en de juiste werking van een merkproduct? En wat is het prijsniveau van actieve stoffen en merkproducten? Ook hiervan hebben wij overzichten, op aanvraag.

Contacteer ons : Geert gsm 0475 546 547.

Tal van toelatingen worden verlengd

Het spuitseizoen kreeg vorige week zijn definitieve start in alle teelten. Intussen hielden alle schakels, van fabrikant tot landbouwer, fytoweb in de gaten: de einddatums van veel producten kwamen zo snel dichterbij, dat er onzekerheid ontstond over 'hoe lang gaan we dit en dat product nog mogen verkopen en/of gebruiken?'

Klik en lees : 'Groenservice Hooghe informeert en geeft nieuwe ademruimte: tal van toelatingen worden verlengd.'

Uiteraard heeft dit een positieve invloed op onze en uw aankopen en voorraden. Graag tot uw dienst voor alle prijzen en info.

Nieuw in ons assortiment

 

 

T-TAPE

De efficiente druppelbevloeiing, waardoor kwaliteit en opbrengst van gewassen verbetert.

Lees hier onze informatiebrochure.

Fytolicentie

Heb je reeds voldoende vormingsactiviteiten gevolgd voor de vervaldatum van jouw fytolicentie (NP - 2, P1 - 3, P3 - 6, Ps - 2)? Goed zo! Dan wordt jouw fytolicentie automatisch verlengd voor een periode van 6 jaar.

Is dit niet gelukt en is jouw fytolicentie vervallen? Dan wordt jouw fytolicentie geschorst. Je kan dan alsnog vormingsactiviteiten volgen en zelf een nieuwe fytolicentie aanvragen op basis van je vroeger licentienummer (via www.fytolicentie.be/fytolicentie aanvragen/online aanvraag/'Vervallen fytolicentie' in stap 2 van de aanvraag).

Opgepast! Heb je meer activiteiten gevolgd dan vereist voor de verlenging van jouw fytolicentie? Deze worden niet meegenomen naar de volgende 6 jaar, dus na de verlenging staat het aantal vormingsactiviteiten terug op 0 en zal het minimum aantal opleidingen opnieuw gevolgd moeten worden voor de volgende verlenging.

Hier vind je enkele suggesties voor online-sessies en voor fysieke vormingsactiviteiten in de regio. Wij proberen deze lijst op regelmatige basis up-to-date te houden.

Wie zijn wij?

Familiebedrijf dat als groothandel en kleinhandel fungeert en een 'fyto groenjob partner' wil zijn voor zowel de beroepssector en de voortverkopers, als de particuliere tuinliefhebber, en daarbij ook al wie graag bezig is met dieren, vijver,... Meer info.

Openingsuren

OPEN
maandag tot vrijdag:
8u30 - 12u00 / 13u00 - 17u30

zaterdag:
9u00 - 12u00 / 13u00 - 16u00
GESLOTEN
zon- en feestdagen

Zomerverlof:
maandag 3 t.e.m. woensdag 12 juli 2023
vrijdag 21 t.e.m. zondag 30 juli 2023

WACHTDIENST
enkel voor beroepssector (0475 546 547)

Ligging winkel

Nieuwenhovestraat 80
8790 Waregem
België

Contactgegevens

tel.
(0032)(0)56 620 310
GSM
(0032)(0)475 546 547
e-mail
IBAN-nr.
BE66 4691 0038 5143
BIC-code
KREDBEBB
BTW-nr.
BE 0415.502.864
R.P.R.
Kortrijk

Hoe bij ons aankopen

  • Bij elke aanvraag via mail of via het contactformulier, krijg je alle informatie over prijzen, beschikbaarheid en eventuele leveringskost.
  • Als handelaar of bedrijf kan u aankopen via e-mail of telefoon.
  • Als particulier kan u aankopen door afhaling in onze winkel, zonder vooraf te bestellen (betaling cash, bancontact, kredietkaart, ecocheques, Waregembon). U kan ook aankopen door bestelling via het contactformulier. In geval van levering wordt deze ingepland na ontvangst van het bestelbedrag + transportkosten. Voor dergelijke webverkopen voorzien wij in levering aan huis of naar een afhaalpunt (o.a. DPD, UPS, GLS, DHL, Bpost, of een van onze voortverkopers).
  • In beide gevallen gelden onze algemene verkoopsvoorwaarden, waarmee u zich door het plaatsen van een bestelling akkoord verklaart.

Databeleid

Het e-mailadres waarmee u ons contacteert kan door ons gebruikt worden voor het toesturen van nieuwsbrieven. U zal zich hiervoor steeds opnieuw kunnen uitschrijven via een link in de nieuwsbrief.

Uw gegevens zullen nooit aan andere bedrijven worden doorgegeven of verkocht. U heeft recht op inzage, correctie of verwijdering van uw desbetreffende persoonsgegevens, conform de GDPR-regelgeving. Een aanvraag hiervoor via het contactformulier volstaat.

Verantwoordelijkheid

Er is geen enkele waarborg dat de aangeboden informatie steeds actueel, compleet en foutloos is. Groenservice Hooghe behoudt zich uitdrukkelijk het recht voor om de informatie op de site op elk tijdstip te wijzigen.