tuinaanleg

Hoog en veilig snoeien

De ruimste keuze aan snoeischaren en snoeizagen herbergt ook heel wat modellen voor snoeispecialisten.

Met de juiste materiaalkeuze gaat het vlotter, veiliger, en spaar je bovendien schouderspieren door vreemde manoeuvres.

Met de telescopische Silky stokzaag en Ars-snoeichaar ga je heel hoog.

Of neem je een kijkje in ons totaalassortiment van snoeizagen en snoeischaren? Onze hoofdmerken zijn Felco, ARS, Silky en Bahco.

Nu een nog breder assortiment van accusnoeischaren, van Infaco en Bahco: toppers van de professionele markt.

Strooizout brengt veiligheid

Aan je voordeur, op elke bedrijfsparking, het voetpad voor je huis : het zijn de gevaarlijke plaatsen bij sneeuw en ijzelvorming. Een plaatselijk politiereglement legt meestal verplichtingen op, waardoor je verantwoordelijk bent.

Licht preventief strooien helpt meestal afdoende. Is het toch een grotere sneeuwhoeveelheid, gebruik dan een degelijke sneeuwschop, of een strooiwagen voor de grotere oppervlakten.

Grote hoeveelheden strooizout (in groothandel en kleinhandel) zijn beschikbaar.

Tegen rat en muis : assortiment voor particulier en professioneel

In deze lijsten vind je onder meer de actieve stoffen per merk, en de houdbaarheidsperiode na productiedatum. Met deze en nog meer waardevolle info zijn wij graag uw partner in dit gamma. Contacteer ons voor verdere begeleiding of raadpleeg onze rodenticidenkiezer.

Wie zijn wij?

Familiebedrijf dat als groothandel en kleinhandel fungeert en een 'fyto groenjob partner' wil zijn voor zowel de beroepssector en de voortverkopers, als de particuliere tuinliefhebber, en daarbij ook al wie graag bezig is met dieren, vijver,... Meer info.

Openingsuren

OPEN
maandag tot vrijdag:
8u30 - 12u00 / 13u00 - 17u30

zaterdag:
9u00 - 12u00 / 13u00 - 16u00
GESLOTEN
zon- en feestdagen
WACHTDIENST
enkel voor beroepssector (0475 546 547)

Ligging winkel

Nieuwenhovestraat 80
8790 Waregem
België

Contactgegevens

tel.
(0032)(0)56 620 310
GSM
(0032)(0)475 546 547
e-mail
IBAN-nr.
BE66 4691 0038 5143
BIC-code
KREDBEBB
BTW-nr.
BE 0415.502.864
R.P.R.
Kortrijk

Hoe bij ons aankopen

  • Bij elke aanvraag via mail of via het contactformulier, krijg je alle informatie over prijzen, beschikbaarheid en eventuele leveringskost.
  • Als handelaar of bedrijf kan u aankopen via e-mail of telefoon.
  • Als particulier kan u aankopen door afhaling in onze winkel, zonder vooraf te bestellen (betaling cash, bancontact, kredietkaart, ecocheques, Waregembon). U kan ook aankopen door bestelling via het contactformulier. In geval van levering wordt deze ingepland na ontvangst van het bestelbedrag + transportkosten. Voor dergelijke webverkopen voorzien wij in levering aan huis of naar een afhaalpunt (o.a. DPD, UPS, GLS, DHL, Bpost, of een van onze voortverkopers).
  • In beide gevallen gelden onze algemene verkoopsvoorwaarden, waarmee u zich door het plaatsen van een bestelling akkoord verklaart.

Databeleid

Het e-mailadres waarmee u ons contacteert kan door ons gebruikt worden voor het toesturen van nieuwsbrieven. U zal zich hiervoor steeds opnieuw kunnen uitschrijven via een link in de nieuwsbrief.

Uw gegevens zullen nooit aan andere bedrijven worden doorgegeven of verkocht. U heeft recht op inzage, correctie of verwijdering van uw desbetreffende persoonsgegevens, conform de GDPR-regelgeving. Een aanvraag hiervoor via het contactformulier volstaat.

Verantwoordelijkheid

Er is geen enkele waarborg dat de aangeboden informatie steeds actueel, compleet en foutloos is. Groenservice Hooghe behoudt zich uitdrukkelijk het recht voor om de informatie op de site op elk tijdstip te wijzigen.