L-HUMIK HUMINE-/FULVINEZUREN 1 KG

Kalimeststof bevattende humuszuren verrijkt met secundaire en sporenelementen in de vorm van 100% wateroplosbare micro-korrel. Humuszuren en fulvinezuren worden gekenmerkt door hun excellente bindingscapaciteit. Daardoor zijn ze nuttig voor de plant voor de binding en het opneembaar maken van nutriënten uit de bodem zoals nitraten, fosfaten en sporenelementen. Voordelen bij regelmatig gebruik: stimuleert wortel- en bladvorming, verhoogt de fotosynthese, verhoogt de algemene gezondheid van de plant, overbrugt stressgevoelige periodes, stimuleert het bodemleven, stabiliseert de PH en verbetert de CEC van de bodem, L-Humik in combinatie met andere biostimulanten verhoogt de werking ervan, L-Humik in combinatie met bestrijdingsmiddelen zorgt voor een verlengde werkzaamheid waardoor minder bestrijdingsmiddelen dienen toegediend te worden, L-Humik zorgt voor betere teeltresultaten zowel qua opbrengst als kwaliteit. Dosis: 50-150g/ha per behandeling - aangeraden jaardosis: 500g/ha

label: lbmest
artikelnr: LHUMIK

Wie zijn wij?

Familiebedrijf dat als groothandel en kleinhandel fungeert en een 'fyto groenjob partner' wil zijn voor zowel de beroepssector en de voortverkopers, als de particuliere tuinliefhebber, en daarbij ook al wie graag bezig is met dieren, vijver,... Meer info.

Openingsuren

OPEN
maandag tot vrijdag:
8u30 - 12u00 / 13u00 - 17u30

zaterdag:
9u00 - 12u00 / 13u00 - 16u00
GESLOTEN
zon- en feestdagen

WACHTDIENST
enkel voor beroepssector (0475 546 547)

Ligging winkel

Nieuwenhovestraat 80
8790 Waregem
België

Contactgegevens

tel.
(0032)(0)56 620 310
GSM
(0032)(0)475 546 547
e-mail
IBAN-nr.
BE66 4691 0038 5143
BIC-code
KREDBEBB
BTW-nr.
BE 0415.502.864
R.P.R.
Kortrijk

Hoe bij ons aankopen

  • Bij elke aanvraag via mail of via het contactformulier, krijg je alle informatie over prijzen, beschikbaarheid en eventuele leveringskost.
  • Als handelaar of bedrijf kan u aankopen via e-mail of telefoon.
  • Als particulier kan u aankopen door afhaling in onze winkel, zonder vooraf te bestellen (betaling cash, bancontact, kredietkaart, ecocheques, Waregembon). U kan ook aankopen door bestelling via het contactformulier. In geval van levering wordt deze ingepland na ontvangst van het bestelbedrag + transportkosten. Voor dergelijke webverkopen voorzien wij in levering aan huis of naar een afhaalpunt (o.a. DPD, UPS, GLS, DHL, Bpost, of een van onze voortverkopers).
  • In beide gevallen gelden onze algemene verkoopsvoorwaarden, waarmee u zich door het plaatsen van een bestelling akkoord verklaart.

Databeleid

Het e-mailadres waarmee u ons contacteert kan door ons gebruikt worden voor het toesturen van nieuwsbrieven. U zal zich hiervoor steeds opnieuw kunnen uitschrijven via een link in de nieuwsbrief.

Uw gegevens zullen nooit aan andere bedrijven worden doorgegeven of verkocht. U heeft recht op inzage, correctie of verwijdering van uw desbetreffende persoonsgegevens, conform de GDPR-regelgeving. Een aanvraag hiervoor via het contactformulier volstaat.

Verantwoordelijkheid

Er is geen enkele waarborg dat de aangeboden informatie steeds actueel, compleet en foutloos is. Groenservice Hooghe behoudt zich uitdrukkelijk het recht voor om de informatie op de site op elk tijdstip te wijzigen.